المقادير
- 250 x جرام صدور دجاج مخلية (مطبوخة ومقطعة قطع صغيرة)
- 8 x ورقة سبرنج رول
- 2 x معلقة كبيرة خل
- 1 x كوب صويا صوص
- 1 x معلقة صغيرة زيت سمسم
- 1 x كوب كرنب (مقطع)
- 1 x معلقة صغيرة سمسم
- 1 x كوب جزر (مقطع مكعبات)
- 1 x معلقة كبيرة زيت قلي
- 0.33 x كوب فول سودانى
الخطوات
- لإعداد الصوص هنمزج صوص الصويا والخل وزيت السمسم وحبات السمسم في إناء صغير و نحفظة جانيا للحشو.
- هنمزج الجزر والكرنب والفول السوداني و الدجاج كويس.
- في وسط كل ورقة سبرينج رولز، هنضع ملئ نصف كوب من خليط الحشو.
- و بعدين هنبرم السبرينج رول و ندهنها بالزيت و نضعها في صنية للفرن.
- و هنضعها في الفرن لمدة ٥-١٠ دقائق حتى يصبح لونها ذهبي و قدميها ساحنة.